Een huis kopen of verkopen?

Heeft u een droom die u werkelijkheid wilt laten worden en denkt u eraan om een huis in Frankrijk te kopen? Bedenk dan dat de verwezenlijking van die droom een lange en zorgvuldige weg is. In Frankrijk werkt nu eenmaal alles nét een beetje anders dan in Nederland. Wij hebben die weg al bewandeld en kunnen u op alle fronten adviseren. Heeft u uw droom al lang geleden gerealiseerd, maar wilt u nu uw huis verkopen? Ook dan krijgt u te maken met de Franse wetgeving. En ook dan geldt: laat u goed informeren, want er komt meer bij kijken dan u denkt. Door onze samenwerking met een Franse makelaar, bent u er zeker van dat alles goed en volgens de regels afgehandeld wordt.

Een huis gekocht en dan?

Als u eenmaal uw droom gerealiseerd heeft, dan is het uiteraard niet de bedoeling dat die droom eindigt in een nachtmerrie. Met de aankoop van het huis zelf bent u er namelijk nog lang niet. Een huis in Frankrijk brengt net zo veel verplichtingen met zich mee als een huis in Nederland. Ook in Frankrijk moet belasting betaald worden voor uw huis, en moeten de electra en het water betaald worden. De ambtelijke molens draaien traag, het is soms een hele zoektocht om bij de juiste instantie een passend antwoord te vinden. Wilt u uw huis verhuren? Zorg dan dat u weet aan welke regels u moet voldoen, en welke instanties hierbij in beeld komen. Door onze jarenlange ervaring als bezitters en verhuurders van een tweede huis in Frankrijk, weten wij als geen ander wat u te wachten staat als u eenmaal uw handtekening onder het koopcontract heeft gezet.

sleutels

Wij helpen u graag

(ver)kopen of (ver)huren in Frankrijk , wat komt daar allemaal bij kijken en hoe pak ik dat aan? Als dit vragen zijn die u bezig houden, dan kunnen wij zorgen voor de antwoorden.

Neem contact met ons op via onze contactpagina

Laat een Reactie achter

You must be logged in to post a comment.

error: Content is protected !!